Rreth Nesh

Prej vitesh ne ofrojmë në tregun shqiptar dekodera cilësorë me çmime të arsyeshmeDekodera Neutron RP

Në periudhën kur interneti tashmë ka arritur të revolucionarizojë botën, teknologjia dixhitale është më e pranishme se kurrë. Me shumë shërbime që variojnë nga risitë më minimale deri te nje eksperiencë e re e të parit televizor.

Neutron RP shpk prej kohësh ofron në treg teknologjinë më të avancuar të dekoderave dixhitalë dhe sjell pranë jush, filmat më të fundit, programet më të ndjekura, serialet më të famshme, eventet sportive mbarë globale dhe të gjitha kanalet televizive kryesore europiane dhe amerikane.

Me cmimet më konkurruese në treg Neutron RP Shpk ka ndërtuar një rrjet të gjerë klientësh në të gjithë Shqipërinë.

Pse të zgjidhni dekoderat tonë:

Nëse ende nuk keni dekoderat tanë në shtepinë ose aktivitetin tuaj më poshtë po ju rendisim disa arsye pse duhet ta porosisni menjëherë:

  • Cmimet më të mira në treg
  • Kanalet më të njohura botëror
  • Të gjitha eventet sportive
  • Teknologjia më e fundit e dekoderave dixhitalë