Kablla HDMI

[vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Dekoderi Neutron

[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text css_animation=”bounceInLeft”]

Cfare eshte Kablli HDMI ?

HDMI është standardi zyrtar kabllor për audio-video për një arsye kryesore: ai arrin të dërgojë imazhin dhe zërin në mënyrën më cilësore të mundshme përmes një kablli të vetëm.

[/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”bounceInLeft”]

Ku ndryshon nga menyrat e tjera te transmetimit ?

HDMI transmeton imazhin në cilësinë më të mirë të mundshme se llojet e tjera të kabllove. Mund të merret me video rezolucion i lartë deri në 1080p në 60 kuadro për sekondë, i cili është formati më i lartë i transmetimit të videove aktualisht në dispozicion

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text css_animation=”bounceInLeft”]

Cfare ofrojme ?

Ne j’u ofrojmë versione të ndryshme kabllash HDMI, që mund të përshtaten me pajisjen tuaj duke siguruar cilësi të lartë të imazhit, tingull dhe cilësi të lartë sinjal dixhital.

[/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”bounceInLeft”]

HDMI e ardhmja e transmetimit

HDMI është një nga ,menyrat më të mira  për transmetimin e videos dhe zërit me cilësi të lartë. Eshte fjala e fundit e teknologjise

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row]