Dekodera

Çfarë dekoderat ofrojnë

Ju mund të shikoni programin televiz, filmin që dëshironi apo çdo gjë tjetër kurdo që doni. Dekoderat gjithashtu lejojnë shikimin e një programi ndërkohë që jeni duke regjistruar një tjetër.

  • Rezolucion i lartë
  • 24 orë disponueshmëri
  • Programe të shumëllojshme televizive


Aksesi në median dixhitale ka ndryshuar së tepërmi vitet e fundit dhe përdoruesi kërkon të shohë programet e tij të preferuara televizive në momentin që ai do, me cilësi imazhi të lartë. Ne ofrojmë dekodera që janë në përputhje me zhvillimet e fundit teknologjike.